Bitcoin

Rakkauden ja vihani suhde Bitcoiniin ja vinkkejä aloittelijoille

Bitcoin otti romahduksen eilen ja laski alle 10 500 dollarin tuen. Epäilemättä se aiheutti massiivisen selvitystilan pörsseissä, ja muistutti minua päivistä, jolloin vaihdoin Bitcoin Billionaire kiihkeästi. Elinkeinonharjoittajana, joka on ansainnut suuria ja menettänyt suuria, toivon jakavansa vinkkejä niille, jotka ovat vasta aloittaneet BTC-futuurien kaupankäynnin.

Rakkauden ja vihani suhde Bitcoiniin muodostui jo lokakuussa 2017, juuri ennen sen eeppistä nousua yli 20000 dollariin

Tuolloin melkein kaikki selaamani tekniikkaan liittyvät verkkosivustot puhuivat Bitcoinista ja kaikista yön yli miljonääritarinoista. Erittäin kiusattu, talletin ensin 2000 dollaria tekemättä perusteellista tutkimusta kryptovaluutoista. Kun ansaitsin ensin 5% voiton, olin täysin rauhallinen ja tapasin itseäni takana ansaitessani rahaa ensimmäisellä yrityksellä. Sanoin myös itselleni, että halusin vain ansaita taskurahaa ja myisin Bitcoinini heti, kun se sai hieman enemmän. Mutta kun Bitcoin nousi yhä korkeammalle, koukkuin ja kynsin rahaa, yhteensä 12 000 dollaria, kaikki kuukauden sisällä. Sitten eräänä päivänä – tiedät todennäköisesti jo, mitä oli tapahtunut – Bitcoin aloitti vapaan pudotuksen

Sisällä minulla oli paniikkikohtaus, mutta kerroin jatkuvasti ystävilleni ja ennen kaikkea itselleni, että Bitcoinilla oli jo muutama pisara aiemmin ja se oli palautunut takaisin, joten ei ollut paljon huolta. Ainoa asia on, että se ei toipunut kuin muutaman kerran. Katsoin sen uppoavan yhä matalammaksi ja sanoin ei jokaiselle mahdollisuudelle myydä se. Alle kuukaudessa puolet talletuksestani pyyhittiin pois, samoin kuin luottamus Bitcoiniin. Tappio sattui todella, ja vietin useita kuukausia sitä suri. Mutta se oli kuin herätys minulle ja aloin ponnistella enemmän tutkiakseen, mikä sai Bitcoinin rasti ja miksi Bitcoin-markkinat liikkuivat niin väkivaltaisesti.

Tutkimukseni Bitcoinista vakuutti minut, että se ei voi suojautua vain inflaatiolta pitkällä aikavälillä, vaan se voi toimia myös lyhytaikaisena sijoituksena korkean volatiliteetin vuoksi. Tällä kertaa päätin vaihtaa puolta ja mennä päätrendin kanssa. Avasin tilin Bexplus-salakeskuksessa , joka tunnetaan käyttäjäystävällisestä käyttöliittymästä ja aloittelijan ohjauksesta. Sen esittelytilin avulla opin oppimaan analysoimaan markkinoita eri indikaattoreilla. Joskus voitin, joskus menetän. Mutta koska Bitcoin laski edelleen muutaman kuukauden aikana, ansaitsin enemmän kuin menetin oikosulkemalla Bitcoinin. Nyt hajautan salkkuani, sijoitan muihin perinteisiin omaisuuseriin riskien hallitsemiseksi ja käytän oppimaani kaupankäyntiin. Vaikka käyn kauppaa Bitcoinilla harvemmin, ansaitsen silti rahaa tallettamalla sen Bexplus-lompakkoon vuotuinen korko on enintään 30%.

Uskon edelleen, että bitcoin on voima hyväksi ja ihanteellinen voimavara volatiliteetistaan ​​huolimatta, varsinkin kun hallitus jatkaa painatusta enemmän. Jos haluat sijoittaa Bitcoiniin ja harjoittaa futuurikauppaa, tässä on joitain vinkkejä sinulle:

Vinkki 1: Aloita pienillä isoilla kirjaimilla

Pienestä alusta voit mennä pitkälle. On suositeltavaa jakaa isot kirjaimet useille paikoille. Joten jos markkinat menevät sinua vastaan, voit sijoittaa vastakkaisen kannan tappioiden suojaamiseen.

Muista, että jos kaupankäynnin kohteena on BTC CFD, ostovoima kasvaa merkittävästi vipuvaikutuksen avulla. Esimerkiksi, jos avaat sijainnin käyttämällä 0,01 BTC: tä ja 100x vipua, sijainti kannattaa 1 BTC.

Vinkki 2: Harjoittele ja kehitä taitojasi ja strategioitasi

Ansaita rahaa spekuloimalla hintaliikkeisiin tuntuu uhkapeliltä, ​​mutta se ei ole. Menestyneitä kauppiaita ovat ne, jotka oppivat analysoimaan markkinoita, pitävät itsensä ajan tasalla markkinauutisista ja kokeilevat jatkuvasti erilaisia ​​strategioita. Valitse foorumi, joka tarjoaa sisäänrakennetun kaupankäynnin simulaattorin, jota voit harjoitella. Hyvä esittelytili toimii hiekkalaatikkona, jotta voit parantaa taitojasi ja tutustua nopeasti muuttuviin markkinoihin. Lisäksi jotkut alustat tarjoavat käyttäjille jopa konsultointipalveluja tai henkilökohtaisia ​​tilinhoitajia.