Bitcoin

MicroStratergy CEO planlegger å være en 100 år ‘Hodler’ av Bitcoin

Veksten og adopsjonen av Bitcoin har vist sin progresjon nylig med den institusjonelle interessen som utvides takket være slike som Paul Tudor Jones og MicroStratergy.

Førstnevnte beviste at Bitcoin Revolution kunne være en god investering da han la den til sin imponerende portefølje, og administrerende direktør i Microstrategy Michael Saylor fremhever potensialet for at investeringen vil vokse over tid – 100 år.

Saylor og hans selskap har brutt en rekke barrierer når det gjelder å støtte Bitcoin som sikkerhet for et selskap av denne størrelsen. Konsernsjefen har investert nesten en halv milliard dollar i Bitcoin og planlegger å se den vokse pengene sine ved å holde, eller ‚hodling.‘

Imidlertid har administrerende direktør nå skissert hvor mye hodler han er ved å si at han vil beholde sin Bitcoin i 100 år. Han forklarte i videointervjuet „Hvis det ikke er 100 ganger bedre enn gull, er det 1 million ganger bedre enn gull.“

Saylor sa at beslutningen om å investere 250 millioner dollar ble informert av en diskusjon mellom styret og selskapets investorer, revisor og ledere. Saylor forklarte:

“Dette er ikke en spekulasjon eller en hekk. Det er en bevisst bedriftsstrategi å vedta Bitcoin Standard. ”
Globalt økonomisk press

Mens Bitcoin kan presentere seg som en ny eiendel som vokser til å modnes til et punkt der det er et levedyktig alternativ aktivum for selskaper, er det også eksternt press som driver veksten til den digitale eiendelen.

Globalt har pengepolitikk som påvirker verdien og verdien av tradisjonelle valutaer blitt overdrive, delvis takket være den globale Covid-19-pandemien. Skatt og avgifter dreper nesten alle andre eiendeler, konkluderte han, og de som ikke blir drept blir i stedet lammet fordi de kontrolleres av en administrerende direktør, regjering eller land.

Foruten pandemien, er det en følelse av at fremtiden for økonomi utvikler seg og på et punkt der en drastisk endring er i horisonten. CBDCs blir diskutert av store sentralbanker som fremtiden for betalinger, og Bitcoin blir presentert som den nye beste investerbare eiendelen.

Ingen dumping

Saylor sa i videointervjuet at mange tror at han har svake hender, og sa „Ya, Saylor kommer til å kjøpe det, og han kommer til å dumpe det. Han skal kjøpe den og deretter kjøpe et annet selskap med den. Han kommer til å kjøpe den til han får dette overskuddet og gjør hva som helst. “

Men i virkeligheten kommer han ikke til å selge det, og forklarer at han er i det på lang sikt:

«De forstår ikke tankegangen til lenge. Jeg kjøper den til fyren som skal jobbe for fyren som skal ansettes av fyren som tar over jobben min om 100 år.“