Bitcoin

AirBit Club er med på å redusere de negative effektene av sosial distansering

Innesperring har forårsaket negative effekter som arbeidsledighet og fysisk og emosjonell sykdom, men alternativer som Bitcoin Future kan motvirke disse effektene.

På grunn av innesperring og sosial distanse, må vi innta en annen livsstil. En faktor som ikke er diskutert i dybden er den mentale og emosjonelle utmattelsen som kan være forårsaket av å være isolert og mangelen på fysisk kontakt.

I tillegg har nedleggelse av virksomheter og reduksjon av personell ført til utallige tap av arbeidsplasser som påvirker livskvaliteten til millioner av mennesker rundt om i verden

Disse omstendighetene har forårsaket en meget sterk verdensøkonomisk lavkonjunktur. Imidlertid kan teknologi dempe noen av disse negative konsekvensene. For eksempel ved å bruke plattformer og applikasjoner for kommunikasjon og for digitale møter som kan bidra til å redusere angst forårsaket av innesperring.

I tillegg har teknologi og digitale plattformer gjort det mulig for mange mennesker å få jobber takket være digitalisering og Internett. Dette er tilfellet AirBit Club, den første desentraliserte klubben for økonomisk utdanning som lar medlemmene generere inntekter på digitale eiendeler ved å opprette sin egen virksomhet.

Med fem års erfaring, 2 millioner medlemmer og tilstedeværelse i mer enn 160 land, har AirBit Club laget mer tilgjengelige programmer for å generere nye sysselsettingskilder, hovedsakelig arbeide hjemmefra og stabilisere økonomien til hundrevis av familier.

Selv under krisen som ble sluppet løs av Covid-19-pandemien, har AirBit Club gjennomført i gjennomsnitt 27.000 til 31.000 Bitcoin-betalingstransaksjoner til brukerne

Det er verdt å nevne at på grunn av teamarbeid, kulturelt mangfold, deling og sameksistens takket være denne virksomheten er det mulig å bygge et samfunn som kan fortsette å dele, tilby støtte og operere utelukkende online og gi emosjonell støtte til sine partnere.

Å være begrenset til ett sted over lengre tid og mangelen på arbeid på grunn av den økonomiske krisen kan føre til alvorlig skade, men det er lokalsamfunn og digitale virksomheter som gjør det lettere å overvinne disse vanskene.