Browser,  institutionel

4 grunde til, at Bitcoin-prisen er på randen af et nyt rekordhøjt niveau

Bitcoin-prisen ser ud på sporet for at sætte en ny højeste tid af disse 4 hovedårsager.

Tidligere i dag ramte prisen på Bitcoin Trader (BTC) $ 18.815 på Binance for første gang i næsten tre år. Efter udbruddet er BTC på rette vej for at se et nyt rekordhøjt niveau på kort sigt af fire væsentlige grunde.

De faktorer, der gør en ny rekord høj sandsynlig, er stigende institutionel efterspørgsel, reduceret salgstryk, et spot-drevet markedsrally og betydningen af $ 18.500 modstandsbrud.

Bitcoin ser reduceret salgstryk

For at Bitcoin-indehavere kan sælge, skal de først deponere BTC til børser. Når BTC-valutareserver falder, indikerer det ofte, at der er lavt pres på salgssiden på markedet.

Ifølge data fra Glassnode faldt den årlige Bitcoin-saldo på børser med 18%. Analytikere fra on-chain markedsanalysefirmaet sagde, at BTC-likviditet fortsætter sin nedadgående bane.

Denne tendens er signifikant, fordi den viser, at der næppe er nogen appetit på at sælge Bitcoin til det nuværende prisniveau på trods af dets rally fra $ 3.600 til $ 18.700 inden for otte måneder.

Den institutionelle efterspørgsel vokser

Efter BlackRock CIO med fast indkomst Rick Reider diskuterede Bitcoin på CNBC, sagde milliardærinvestor Mike Novogratz, at BTC nu er et institutionelt aktiv.

Under CNBC-interviewet sagde Reider, at Bitcoin er her for at sige, og at det har potentialet til at udvikle sig. Han foreslog, at årtusinder favoriserer BTC, og at styrkelsen af ​​digitale valutaer, der bliver almindelige betalingsmuligheder, begge var vigtige positive faktorer for BTC.

I betragtning af institutionelle tendenser sagde Novogratz, at 2021 sandsynligvis ville være lige så god eller bedre end 2020 for Bitcoin. Han sagde:

”Bitcoin er nu et institutionelt aktiv. Periode. Det gode er, at de fleste institutioner endnu ikke er i. Derfor bliver 2021 lige så god eller bedre end 2020. “

Markedet er spotdrevet midt i en krise på salgssiden

Den 10. oktober sagde en kryptovalutaderivathandler kendt som “Light”, at Bitcoin viser tegn på en likviditetskrise på salgssiden. Han bemærkede på det tidspunkt:

”Bitcoin oplever begyndelsen på en likviditetskrise på salgssiden. Det har altid været som olie på revne. Produktion er fuldstændig uelastisk, efterspørgsel i mellemtiden er refleksiv. ”
Udførelsen af ​​Bitcoin gennem de sidste to kvartaler skildrede en klar mangel på sælgere på markedet. Især efter halveringen, der fandt sted i maj, er det faldende salgstryk på BTC en bemærkelsesværdig positiv.

Ud over faldet i sælgere, forhandler af kryptoderivater, „Cantering Clark“, at spotmarkedet fører resten af ​​markedet. Han sagde:

„Spot-bud er her føringen.“

Spotmarkedet, der fører derivatmarkedet, er vigtigt, fordi sidstnævnte gør det muligt for handlende at bruge høj gearing. Når futuresmarkedet fører et tyrrally, bliver uptrendens modtagelige for store prisbevægelser.

Det er afgørende at opretholde $ 18.000 som support

Den 18. november styrtede Bitcoin fra $ 18.500 til omkring $ 17.200 minutter efter at have nået et toårigt højdepunkt.

Den skarpe afvisning på dagen viste, at der blev afgivet store mængder salgsordrer over $ 18.500. Dagens andet breakout over $ 18.500 bekræfter, at der er nok momentum på markedet til at bryde igennem vigtige flerårige modstandsniveauer og vende dem til støtte.

Baseret på kombinationen af ​​disse fire faktorer og det faktum, at den globale centralbanks politik med fortsat likviditetsindsprøjtning kan øge inflationen, er sandsynligheden for, at BTC sikrer en ny rekordhøj, snart høj.